EPK-català

Biografia

Guitarrista i compositor de Terrassa (Barcelona), als 9 anys comença a tocar la guitarra de forma autodidacta.

Amb 12 anys, inicia una etapa de creixement musical de la mà d’Ikako Eñeso, guitarrista de jazz/funk, amb qui apendrà temes de musics com ara George Benson, Grover Washington Jr o Wes Montgomery entre altres, que marcaran per sempre el seu estil.

La seva dedicació a la guitarra ha estat sempre amateur. Tot i aixó, la seva capacitat creativa ha donat com a fruit nombroses composicions musicals, de les quals 9 han estat escollides per formar part del seu primer treball: My Own Pace.

Apunts sobre “My Own Pace”

És el primer àlbum del Lluís Molina. Gravat als estudis Nou Cant de Les Corts (Barcelona) i amb la col·laboració en la producció del Joan Moliner, responsable de la gravació i mescles, compta amb la participació de grans músics com Miki Santamaria al baix, Pere Foved a la bateria, o Adri González als teclats. També han aportat el seu talent com a convidats, músics d’un nivell altíssim com Jordi Casas a la percussió o l’excel·lent i multi-premiat trompetista de jazz Raynald Colom.

My Own Pace és un àlbum amb un estil que recorda molt a treballs com Breezin’ o Livin Inside Your Love, del guitarrista George Benson, que van irrompre amb força al panorama musical a finals dels 70. Cada tema d’aquest disc, respira una personalitat diferenciada, fruit de la distància en el temps entre composicions, que l’aporten una energia creativa inqüestionable.

Xarxes socials


Facebook


Youtube


Instagram

Contacte

lluismolinagonzalez@gmail.com

Link a Spotify